Bine ai venit! Contul meu

Cosul meu
( 0 produse )
Nu aveti niciun produs in cos!
0 Lei Total(0):

Cautare intuitiva ?

Cauta masina dupa tip motor, cod motor, model auto, caroserie, etc.

Cautare selectiva ?

Service auto

 

Climatizare Auto - 2021

AutoA Service va ofera servicii de reparatii climatizare auto, incarcare cu freon si verificare eficienta sistem A/C la: Opel, Ford si grupul VAG (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda). Preturi competitive si profesionalism!

   La incarcarea cu freon plus inca o operatie de service ce tine de sistemul a/c (ex: inlocuire condensor freon) se ofera gratuit manopera la igienizare climatizare habitaclu. Economisiti 30 lei, costul separat al manoperei. Se elimina acel miros urat care apare de cele mai multe ori la oprirea aerului conditionat. Aceste mirosuri sunt rezultatul bacteriilor moarte din tubulatura de climatizare, bacterii care se formeaza din cauza umezelii. Igienizarea se efectueaza cu un spray dedicat cu spuma activa, de la Arexons, mai mereu pe stoc in magazin.
Detalii si programari la 0757.775510


Cumparati produse in valoare de minim 700 lei(ron) cu TVA pe o singura comanda si,va oferim manopera la revizie gratuita (schimbul de filtre si ulei).
   Oferta este valabila maxim 7 zile (calendaristice) de la data achizitiei produselor. In acest interval de 7 zile, puteti face programare pentru manopera si pentru o data ulterioara, de maxim 30 zile calendaristice, de la achizitia produselor, conform bonului fiscal, sau facturii emise de noi.
   Preturi atractive la manopera in service-ul nostru dedicat Opel, VAG (VW, Audi, Skoda, Seat) si Ford

   Grupe de preturi, in functie de lucrarile executate, pentru orice buzunar. Preturile finale scad cu cat timpul sau costul de executie este mai mare si depinde de complexitatea lucrarilor.

Revizie filtre si ulei Opel

Nici unul din produsele aflate la pret special sau promotional, nu fac obiectul altei promotii.
-Produse care nu intra in valoarea de 700 lei la manopera gratuita revizie auto, in service: ambreiaje, ulei auto, anvelope, acumulatori(baterii auto), filtre MANN si toate produsele care sunt in promotie sau la pret special.
-Nu efectuam reparatii pe baza constatarilor facute in alte unitati service, si nu inlocuim componente cu piesele aduse de client.

Despre montaj si verificare acumulatori auto
​Montajul de baterii auto se face doar la acumulatorii auto cumparati de la noi si este gratuit doar in cazul in care procesul de demontare/montare se desfasoara fara probleme si in limita timpului alocat acestei operatiuni.Daca apar dificultati (suruburi rupte, blocate, piese de montaj/prindere deteriorate....etc) se percepe o taxa de montaj, care va fi anuntata clientului la momentul respectiv. Pretul montajului difera de la o masina la alta, in functie de dificultatea lucrarii, cuprins intre 30 si 60 lei.
Verificarea acumulatorilor si testul de incarcare alternator pentru intocmirea actelor de garantie,  se face doar pe autoturismele Opel, Ford si grupul VAG (Volkswagen, Seat, Audi, Skoda), cu un tester dedicat. Pentru acumulatorii care nu sunt cumparati din magazinul nostru, costul verificarii este de 30 lei.


 

Pentru programari si preturi:
0757.775510 - Apel cu tarif normal
sau Tel fix.- 0372.933.444

sau completati cererea de programare service de mai jos.

 


Cerere Programare Service.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Date de contact:

Piese auto pentru autoturismul:

Dotari:

Tip Programare:

Va rugam specificati ce operatiuni doriti sa efectuati in service-ul nostru *

* Va rugam introduceti raspunsul la intrebare !


   


Call Center
0757.775.510
SMS
0721.883.855
Apel cu tarif normal

***

09.00 - 18.00 (Luni-Vineri)