Bine ai venit! Contul meu

Cosul meu
( 0 produse )
Nu aveti niciun produs in cos!
0 Lei Total(0):

Cautare intuitiva ?

Cauta masina dupa tip motor, cod motor, model auto, caroserie, etc.

Cautare selectiva ?

Informatii Utile

avans piese auto opel   Despre "Avans Piese Auto Originale"

   Piesele auto Originale, la care se achita un avans, nu pot fi returnate si clientul nu poate renunta la comanda, daca acestea au fost comandate pe extern (alta tara in afara de Romania). Factura si bonul fiscal de avans aferente acestei comenzi, sunt atasate la factura proforma, daca clientul achita cash sau cu cardul la magazin.
   Daca achita prin ordin de plata, se elibereaza doar factura proforma cu conditiile stipulate in acest contract de avans. In momentul in care clientul semneaza acest document, este de acord cu conditiile de mai sus.

   Daca furnizorul nostru accepta retur la piesele facturate pe aceasta factura proforma si solicita o taxa de transport, aceasta taxa va fi platita de client. Aceasta taxa poate sa fie intre 5 % si 15 % din valoarea totala a pieselor de pe aceasta proforma. Valoarea exacta a taxei de transport va fi anuntata clientului, dupa ce furnizorul stabileste suma finala, dar nu mai mult de 15 % din valoarea piesei/pieselor returnate.

   Aceasta valoare va fi facturata clientului care a renuntat la comanda.In afara de aceasta taxa de transport, clientul se obliga sa plateasca comisioanele aferente tranzactiilor bancare sau cu cardul, aferente acestei comenzi. Piesele auto din aceasta factura proforma pot fi returnate de catre client numai in cazul in care acestea nu se potrivesc pe masina, sau sunt deteriorate.Obligatia clientului este de a verifica toate produsele la livrare sau la ridicarea lor de la magazin si daca constata ca sunt deteriorate, are dreptul de a refuza piesa/piesele deteriorate(lovite, zgariate,).

   Daca una sau mai multe dintre componentele facturate pe aceasta factura proforma nu se potriveste pe masina, clientul are dreptul s-o returneze la magazin fara nicio taxa suplimentara, dar trebuie sa dovedeasca acest lucru cu actele aferente acordarii garantiei in Romania. Vezi detalii garantie in pagina Detalii livrare si garantia produselor.

....................................................................................................................

piese auto opel la schimbReguli pentru "piesa veche la schimb".

   Ex: Casete directie, Pompe servodirectie, Alternatoare, Electromotoare, etc...In situatia in care producatorul/furnizorul de piese auto cere piesa veche la schimb:
 
Conditii necesare piesa veche la schimb, la vanzarea unor piese noi sau reconditionate:
Piesa veche trebuie sa fie identica cu piesa vanduta (sa aibe aceleasi caracteristici si toate elementele din dotare), fara axe blocate/rupte, sa fie curata, sa nu fie lovita/crapata/torsionata, sa nu aibe parti sau componente lipsa.
  Daca clientul nu poate prezenta piesa veche la schimb in momentul achizitiei celei noi, se incaseaza contravaloarea piesei vechi (valoare facturata de furnizor cu adaos comercial "0 lei"), urmand ca ulterior (in maxim 10 zile lucratoare) sa vina la magazin cu piesa veche si i se returneaza valoarea oprita.

........................................................................................

   reguli piese auto opelReguli pentru elementele de directie, suspensie, franare:

Elementele de franare se vand numai la set, dupa cum urmeaza:
1. Discurile de frana se vand numai la set de 2 buc. Set 2 buc. punte fata sau set 2 buc. punte spate.
2.Placutele de frana se vand numai la set de 4 buc.  Set 4 buc. punte fata sau set 4 buc. punte spate.

   Marea majoritate a producatorilor de discuri si placute, produc si vand aceste elemente numai la set. Prin urmare, noi nu putem achizitiona aceste elemente de la furnizori si vinde mai departe catre clientii nostrii, decat seturi(asa cum vin ele ambalate).

Amortizoarele de suspensie, se recomanda a se schimba pe set. Set 2 buc. punte fata sau set 2 buc. punte spate. Nu se ofera garantie de la producator daca se schimba doar un singur amortizor.
Amortizoarele de capota sau portbagaj, se recomanda a se schimba pe set.(2 buc.capota sau 2 buc.portbagaj), in cazul in care masina are dotare din fabrica cate 2 buc/parte(capota/portbagaj). Nu se ofera garantie de la producator daca se schimba doar un singur amortizor de capota sau portbagaj.


   


Call Center
0757.775.510
SMS
0721.883.855
Apel cu tarif normal

***

09.00 - 18.00 (Luni-Vineri)